Egy kipróbált ünnepi recept, amit akár karácsonyi desszertként is elkészíthetsz.
Hozzávalók 8-10 szelet süteményhez:
300 g sült sütőtök (héj nélkül), villával összenyomkodva
100 g kesudiókrém (vagy egyéb diókrém) – bioboltban kapható
2 egész tojás
40 g juharszirup (elhagyható vagy cserélhető más édesítőszerrel)
25 g natúr, jó minőségű (holland) kakaópor
1 teáskanál sütőpor
Csipet só
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, sütőpapírral bélelt 20×20 cm-es sütőformába tesszük, és 170 C°-ra előmelegített sütőben légkeveréssel 15-20 percig sütjük. Tálalás előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
EGÉSZSÉGEDRE! VÁLTS MAGADÉRT!
AZ EGÉSZSÉGES FENNTARTHATÓ. A FENNTARTHATÓ EGÉSZSÉGES.